Ons milieu

Reeds geruime tijd realiseren wij ons dat wij de aarde niet ongestraft kunnen misbruiken of haar bloot stellen aan onze afvalstromen. Voor het welzijn van mens en dier nu, maar ook voor in de toekomst zullen wij steeds strenger moeten kijken hoe wij hier mee omgaan.

Duurzaamheid en duurzame producten spelen hierbij een belangrijke rol en mogen geen ‘modewoorden’ blijven maar dienen adequaat te worden toegepast. De verwerking van onze duurzame waterafdichtingen en isolatiematerialen staan hiervoor garant.

Ook als bedrijf hebben wij onszelf de maat genomen en onze “carbon fotoprint” bepaald om te kijken waar wij het milieu kunnen sparen. Een advies van BOKO Dakbedekkers zal daarom altijd een duurzaam en milieu vriendelijk karakter hebben.

Mercator Sportplaza Amsterdam <br>Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met <a title="Contact" href="http://boko.nl/cms/contact-met-rob-bootsman">Rob Bootsman</a>.De Salamander Zaanstad <br>Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met <a title="Contact" href="http://boko.nl/cms/contact-met-rob-bootsman">Rob Bootsman</a>.