Onze visie

Ons personeel is ons kapitaal. Dit is de visie van de huidige directie. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit die de opdrachtgever verwacht. Uiteraard investeren wij hier graag in, alle medewerkers vallen onder de VCA***-certificering van BOKO. Opdrachtgevers zijn bekend met ons streven naar het allerhoogste kwaliteitsniveau. Ze spreken al over dé BOKO-norm, iets waar we trots op zijn.

BOKO Dakbedekkers is een maatschappelijk betrokken en betrouwbare onderneming, waar mensen graag mee en voor willen werken.

In de jaren 60 werd BOKO Dakbedekkers opgericht door de heren Bootsman en Koster. Twee mannen van weinig woorden, maar met veel daadkracht. Na een aantal jaren bsloot de heer Bootsman zelfstandig door te gaan met een eigenzinnige maar eerlijke aanpak: "<strong>afspraak, was afspraak</strong>".In de jaren 70 en 80 maakte BOKO als eerste een omslag naar een betere kwaliteit. Om dit te realiseren besloot BOKO al zijn personeel (zowel in- als extern) te gaan opleiden tot gediplomeerde vaklieden. Met de komst van Rob Bootsman jr. werd dit streven naar een hoog kwaliteitsniveau gezet. Onder andere door de keuze voor vaste leveranciers. BOKO moest <strong>hét toonaangevende dakdekkersbedrijf van Nederland</strong> worden!"<strong>Ons personeel is ons kapitaal</strong>". Dit is de visie van de huidige directie. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit die de opdrachtgever verwacht. Uiteraard investeren wij hier graag in. Opdrachtgevers zijn bekend met ons streven naar het allerhoogste kwaliteitsniveau. Ze spreken al over "<strong>dé BOKO-norm</strong>", iets waar we trots op zijn. BOKO Dakbedekkers is een maatschappelijk betrokken en betrouwbare onderneming waar mensen graag mee en voor willen werken.